Title Actor Hit Date VOD
Tears of Martyrdom Jeongeun Kim 155 2018.03.16
The First NOel, the Angel Did Say Jeongeun Kim 88 2017.12.01
His Birth Jeongeun Kim 79 2017.12.01
Banquet in That Place Jeongeun Kim 168 2017.10.20
Beautiful New Jerusalem Jeongeun Kim 152 2017.10.20
His Heart Jeongeun Kim 44 2017.09.01
Waiting Jeongeun Kim 223 2017.03.24
Warm Love Jeongeun Kim 181 2017.03.24
Apostle John's Confession - Love Jeongeun Kim 87 2017.01.20
My Confession Jeongeun Kim 97 2016.11.11
New Jerusalem Jeongeun Kim 122 2016.11.11
Comfort Jeongeun Kim 327 2016.07.29
Praise of Thanksgiving Jeongeun Kim 134 2016.06.10
Profession of Mary Magdalene Jeongeun Kim 100 2016.04.22
Profession of Peter Jeongeun Kim 41 2016.04.22
On a White Snowy Day Jeongeun Kim 153 2016.02.12
Glory 2 Jeongeun Kim 141 2015.12.11
We Give Praise 4 Jeongeun Kim 136 2015.12.11
Fruit Jeongeun Kim 55 2015.08.28
Love 4 Jeongeun Kim 123 2015.04.24
This is the Castle of the Shepherd 2 Jeongeun Kim 108 2015.02.27
Snow 2 Jeongeun Kim 100 2014.12.19
Pathway Jeongeun Kim 149 2014.05.30
Works of Re-creation Jeongeun Kim 88 2014.05.30
Garden of Seasons Jeongeun Kim 50 2014.01.10