Title Actor Hit Date VOD
Tears of Martyrdom Jeongeun Kim 161 2018.03.16
The First NOel, the Angel Did Say Jeongeun Kim 90 2017.12.01
His Birth Jeongeun Kim 81 2017.12.01
Banquet in That Place Jeongeun Kim 172 2017.10.20
Beautiful New Jerusalem Jeongeun Kim 155 2017.10.20
His Heart Jeongeun Kim 49 2017.09.01
Waiting Jeongeun Kim 230 2017.03.24
Warm Love Jeongeun Kim 185 2017.03.24
Apostle John's Confession - Love Jeongeun Kim 89 2017.01.20
My Confession Jeongeun Kim 99 2016.11.11
New Jerusalem Jeongeun Kim 126 2016.11.11
Comfort Jeongeun Kim 331 2016.07.29
Praise of Thanksgiving Jeongeun Kim 136 2016.06.10
Profession of Mary Magdalene Jeongeun Kim 103 2016.04.22
Profession of Peter Jeongeun Kim 43 2016.04.22
On a White Snowy Day Jeongeun Kim 155 2016.02.12
Glory 2 Jeongeun Kim 143 2015.12.11
We Give Praise 4 Jeongeun Kim 138 2015.12.11
Fruit Jeongeun Kim 57 2015.08.28
Love 4 Jeongeun Kim 125 2015.04.24
This is the Castle of the Shepherd 2 Jeongeun Kim 111 2015.02.27
Snow 2 Jeongeun Kim 103 2014.12.19
Pathway Jeongeun Kim 151 2014.05.30
Works of Re-creation Jeongeun Kim 90 2014.05.30
Garden of Seasons Jeongeun Kim 52 2014.01.10